maanantai 26. marraskuuta 2012

Uusi alkuKuinkahan monta kertaa blogeissa on käytetty otsikkoa "uusi alku"? No monta ja tässä tulee yksi kaupan päälle. Sisareni eli Mustikan ja tyrnin Saija halusi siirtyä blogihommista takavasemmalle ja minä jatkan kutomista ja jutustelua tässä blogissa. Blogin nimesta voi tulla mieleen, että marjaroolit olisivat olleet kovinkin fiksattu juttu siskosten kesken, mutta ei se ihan niin mennyt. Nimi syntyi itse asiassa opiskeluaikoina tosielämän tilanteesta, kun joku jälleen kerran päivitteli, kuinka samanlaisia me siskokset olemmekaan. Kuin ne kuuluisat kaksi marjaa. Meitä ärsytti ja vastasimme että juu, kuin mustikka ja tyrni. Päivittelijältä taisi mennä vitsi ohi hilseen, mutta meitä nauratti. Kai meitä siis ainakin outo huumorintaju yhdistää. :)

Aion jatkaa Mustikassa tuttuja latuja eli tiedossa on neuleita ja muitakin käsitöitä, musiikkia sekä satunnaisia sivupolkuja. Saattaapa Saijakin täällä joskus kummitella. Jatkan myös joulukalenteriperinnettä. Tervetuloa!

7 kommenttia:

 1. Ehdin juuri käydä kommentoimassa ja mainostamassa sinulle, että täällä jatketaan. Ikään kuin et olisi lukenut blogin tekstiä... Kiva kun löysit tänne!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogille :)

  Mie jo ehin pelästyä, että nyt sie kokonaan katoat blogimaailmasta. Olen niin tykännyt seurata Mustikka ja tyrni -blogia, että on tosi mukavaa, kun vielä jatkat blogin kirjoittamista :)

  VastaaPoista
 3. Hepsi: Kiitoksia ja tervetuloa tänne!

  Tess: Hih, hyvä että selvisit säikähdyksellä. Ei minusta niin vaan päse eroon. :)

  VastaaPoista
 4. Hei Tuija, kiva, että jatkat! Liitin heti mustikan omalle lukulistalleni.

  VastaaPoista
 5. Mia, kiva juttu! Ehdin jo potea vähän luopumisen tuskaa ja eroahdistusta vanhan blogin takia, mutta kaipa tämä tästä pikku hiljaa. :)

  VastaaPoista