sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pitihän se arvata
Sehän onkin islanninvillakoira! Tässä kohtaa nauratti, mutta silloin ei naurattanut, kun pikku hampaiden käsittelyssä oli Tärkeä Neuletyö ja yli 300 metriä lankaa. Sotku on sentään jo selvitetty ja sitä myötä elää pieni toivo, että blogiin saadaan vielä joskus neulesisältöä. Tai ylipäätään jotain sisältöä.Ai niin, koiraherran ikä lähentelee nyt viittä kuukautta. Nimeksi annettiin  Nalle.

5 kommenttia:

 1. Sulla huumorintaju pitää. No, pitäis ehkä mullakin tuossa tilanteessa. Ihana koiruus <3

  VastaaPoista
 2. Mua ei naurattaisi missään vaiheessa, tai ehkä noin vuoden päästä. Tsemppiä sulle! Sinä harrastat nyt koiraa, et neulomista. Muita vaihtoehtoja ei taida olla kuin odottaa, että Nalle tuosta vähän vanhenee ja jättää langat rauhaan. Terkkuja Nallelle!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka Nallella näytti olevan kivaa - aina siihen asti, kunnes näyttää katuvaiselta, pieneltä reppanalta.
  Onnea ihanaisesta pallerosta (siis koirasta, ei lankakasasta), toinen on ihan vauva viälä. Tui tui <3

  VastaaPoista
 4. Minna, tuo kerä oli onneksi vain joku langanloppu, joka oli jäänyt jostain syystä lojumaan näkösälle. Mutta silloin melkein itketti, kun Nalle sai hyppysiinsä yhtäaikaa kaksi keskeneräistä neuletta ja sotki ne lankoineen toisiinsa pahanpäiväisesti. Viikonlopun keräsin voimia ja sitten vasta aloin selvitellä sotkua.

  Mia, suhtaudun Nalleen kuin lapseen, sille antaa aika helposti yhtä jos toistakin anteeksi. Ja koiralapsihan se onkin. En vaan ole yhtään varma, jättääkö islanninlammaskoira villaa rauhaan missään vaiheessa. Nämä otukset kun tuntuvat olevan sangen toimeliaita ja yritteliäisä tapauksia hamaan vanhuuteen saakka. Mutta kaipa sen on aikuisena oltavat edes vähän rauhallisempi ja kuuliaisempi kuin pentuna. Elän toivossa ja yritän kovasti sitä kouluttaa.

  Miunmaun, tuitui juu meidän Nalle-roikaleelle. :D Kyllä olisi sillä kissan päivät, kun saisi tehdä iiiihan mitä huvittaa. Mutta aika kissamaiselta se välillä tuntuukin, kun tykkää langoista ja hiirten & muiden jyrsijöiden jahtaamisesta. Ja kiipeilemisestä. On se yrittänyt kiivetä puuhunkin oravan perässä, hehheh.

  VastaaPoista
 5. Suloinen Nalle ja niin "En se minä ollut" -ilme! =)

  VastaaPoista