tiistai 16. joulukuuta 2014

Pikkuruinen

 

Tämän huivin piti mennä synttärilahjaksi ystävälle, mutta en ehtinyt tikuttaa sitä määräpäivään mennessä. Ja koska juhla oli sen verran tärkeä, että en kehdannut antaa keskeneräistä, sain huivin myöhemmin ikään kuin itse lahjaksi.Huivia oli tosi mukava kutoa. Ohje oli todella selkeä - Ysolda Teaguen taattua laatua - ja reunan pintaneule rakentui virkistävän jänskällä tavalla. Olisi jäänyt minulta moinen keksimättä. Huivin pieni koko kuitenkin hieman yllätti. Tai yllätti ja yllätti. Yllätti samaan tapaan kuin talvi yllättää autoilijat, sillä kyllähän ohjeessa annetaan huivin mitat, ja langan vahvuus oli hyvin lähellä ohjeessa annettua... Eli minä en vaan hahmottanut tai edes ajatellut asiaa tosissani. Mutta ei se mitään. Tämä on kiva pieni huivi pienten huivien tilanteisiin.Malli: Ysolda Teaguen Marin
Lanka: Hedgehog Fibres Sock Yarn (90 % superwash merino, 10 % nylon), väri Pilgrim, noin 350 m
Puikot: Addin pyöröt 3,5 mm (tai sinne päin)
Ravelryssä

2 kommenttia:

  1. No onpas tyylikkään kaunis malli ja langan väri käy siihen hyvin. No ei varmaan kauhiasti harmita, että jäi itselle :)

    VastaaPoista
  2. Eipä harmita, ei. Se vaan vähän kaivelee, että meni ystävältä sivu suun. Siis omaa ehtimättömyyttäni harmittelen. Iloista joulua sinulle! :)

    VastaaPoista