maanantai 3. joulukuuta 2012

3


Teimme viime lauantaina sisareni kanssa perinteisen jouluretken ja tällä kertaa kävimme Jyväskylässä. (Junat oli onneksi saatu liikkeelle perjantain kaaoksen jäljiltä.) Pääkohde oli Toivolan vanhan pihan joulumarkkinat ja siellä tietysti Titityy. Aah ja voih, miten kivoissa ja kodikkaissa tiloissa kauppa nyt majailee ja huuh, mitä lankahoukutuksia. Kuinkas muuten. Sisko löysi itselleen ihanaa porkkanavillaa ja minä hamstrasin jouluneulomuslankaa. Eräälle saattaa tulla kiire.Vierailimme myös Suomen käsityön museossa katsomassa Anu Tuomisen Sormenjälkiä-näyttelyä. Prosessointi taitaa olla vielä kesken minun päässäni, mutta ainakin sen osaan sanoa, että ihastuin. Tykkäsin arkisista materiaaleista, rinnastuksia, oivalluksista, pikkuruisista virkkauspiiperryksistä, huumorista. Näyttely on nyt valitettavasti sulkeutunut, mutta Tuomisen teoksia voi kurkata vaikka täältä.Anu Tuominen: Kausityöntekijät ryhmäkuvassa, 2012


Sokerina pohjalla: pingviinitonttu. :) Lintu löytyi Sisustuskärpäsen söpöstä pikkuputiikista ja oli alunperin varis, mutta kun annoin tämän pikkujoululahjaksi poikani tyttöystävälle, siitä tuli pingviini.

Ps. Tonttulakin kudoin minä.

4 kommenttia:

 1. Hehee, kyllä tuo sors..eikun varis minustakin näyttää enenmmän Wallacen & Gromitin ilkeältä pingviiniltä kuin varikselta. Söpö tonttulakki. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai ilkeältä sentään... Minusta se näyttää enemmänkin pölähtäneeltä joulushoppailijalta. :)

   Poista
 2. Hei, täällä oli uusi blogi - onnea ja pitkää ikää sille :) Teillä on ollut luksusretki, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne. Luksusretki juu heti alkaen siitä, että junat kulkivat edellispäivän kaaoksen jälkeen. :) Teilläkin oli/on kai retki tiedossa? Toivottavasti raportoitte siitä sopivassa vaiheessa.

   Poista