maanantai 25. helmikuuta 2013

Rentoa luksustaTerveiset pohjoisen suunnalta! Vietimme hiihtolomaa näissä maisemissa, ja tulipa uusi neulekin vaihteeksi kuvattua jossain muualla kuin kotipihan tuntumassa. Minä en ole ollenkaan mohairihmisiä, mutta tämä rento malli sai voittamaan pahimman pörröneulekammon. Ihanan nopea, kevyt ja pehmoinen neule. Ja materiaalit - ne ovat silkkaa luksusta.


Malli: Redy by Ankestrick
Lanka: Drops Alpaca (100 % alpakkaa) ja Menita SoftDream (70 % kidmohairia + 30 % silkkiä)
Puikot: Addin pyöröt 4,5 mm ja 3,5 mmHyvä oli hiihtäjän hiihdellä.

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva paita! Kaunis pinta siinä. Itse tulee käytettyä oikeastaan vain villatakkeja, mutta tuommoista voisin kyllä pitää itsekin... :) Ja maisemat on hienot nekin!

  VastaaPoista
 2. Oijoi mitkä maisemat ja auringonvalo! Hirmu kiva kaulus tuossa puserossa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä on hiihtäjän hiihdellä...voi Pirkka-Pekka Petelius! Mulle tulee tuosta mieleen aina vaan se vanha sketsi: http://www.youtube.com/watch?v=olHf7th8PfM , kais tiedät?

  Mutta hei, hieno neule ja maisemat, wow!

  VastaaPoista
 4. virkattu lintu: Kiitos! Paita on tosi pehmoinen ja mukava, mutta miten semmoinen luksuspaita pestään? Sitä olen tässä hiljalleen pohtinut. ;-)

  AnniKainen: Juu, kauluksesta tykkään minäkin tosi paljon varsinkin suunnittelijan versiossa ja hänen (tosi hoikan henkilön) päällä. Mutta tykkään minä siitä omassa paidassanikin. Tuntuu kivalta. :)

  helena: Hahhah, minulla oli tylsästi mielessä vain Leino, mutta kiitos tuosta muistosta! Se oli muuten Pentti Siimes (minusta vielä parempi kuin P-P.) - istuin kyllä aikoinaan tattina telkan ääressä hirnumassa Parempi myöhään -sarjalle, se oli mahtava. Onneksi ei näkynyt latupoliiseja Kuusamossa, ei nimittäin ollut minun suksissa automaattilepsuttimia eikä sekasidostusta. :D

  VastaaPoista
 5. Kiva paita! Mullakin on ohje ja langat hankittuna, suunnitelmissa on aloittaa piakkoin. Mun langat ei taida ihan noin luksusta olla...

  VastaaPoista
 6. Nasti: Kiitos. Mä ostin edullisinta luksusta, jota kaupasta löysin. :) Menitan silkki-mohair oli seeeelvästi halvempaa kuin esim. Rowanin vastaava.

  VastaaPoista
 7. Kaunis malli ja upea tulos! Mistä sinä aina löydät nämä kauniit mallit?

  VastaaPoista
 8. Mia, kiitoksia! Mutta häh ja täh, eikös tämä malli ole ihan tuttua kauraa kaikille Ravelry-ihmisille? No, ei kai sieltäkään kai kaikki samat kaikkien silmiin pompsahda, mutta tämä nyt on sattunut osumaan minun silmääni. Tykkään Ankestrickin vähäeleisistä malleista muutenkin, joten niitä tihrustaessani tämä on varmaan löytynyt.

  VastaaPoista